ACTIVITAT DEL CAP DE SETMANA

DISSABTE, 10 DE MAIG DE 2014

-MATI-
LLIGA TERRES DE LLEIDA, GRUP B

EL DISSABTE AL MATI JUGUEM L'ULTIM PARTIT AL NOSTRE CAMP DE LA TEMPORADA D'AQUESTA LLIGA, I JUGUEM AMB EL CASTELLNOU DE SEANA. EL JUGUEM SOLS AMB 7 JUGADORS PER CADA EQUIP, JA QUE AL JUGAR AL MATI, ES PROBLEMÀTIC. EL PARTIT VA SER MOLT IGUALAT I EN ACABAR VA SER AMB AQUESTA PUNTUACIÓ,I VA SER A FAVOR NOSTRE.

AMETLLERS 498/31 - CASTELLNOU DE SEANA 489/34

-TARDA-

ANEM A JUGAR A TÀRREGA , EN LA SEVA TIRADA LLIURE, VA ANAR BASTANT BÉ, JA QUE EL NOSTRE JUGADOR, RAMON BURGOS, AMB 86 PUNTS, VA SER EL SEGON , DE LA TIRADA.

DIUMENGE, 11 DE MAIG DE 2014
-MATI-

CAMPIONAT INDIVIDUAL

ES JUGA DE NOU A LES NOSTRES PISTES, L'ULTIMA JORNADA DEL CAMPIONAT INDIVIDUAL QUE ORGANITZA LA FEDERACIÓ. LA JUGUEN UN TOTAL DE 37 TIRADORS/ES. LA JORNADA VA SER AMB UN GRAN AMBIENT I EN LA SEGONA TIRADA EL JUGADOR DEL MAS DURAN FRANCISCO MARTÍNEZ VA FER LA MÀXIMA PUNTUACIÓ DE 90 PUNTS.


INSTANTÀNIA DE LES TIRADES

-TARDA-

LLIGA TERRES DE LLEIDA, GRUP B

ANEM A JUGAR A CABANABONA, PARTIT APLAÇAT QUE TENIM I QUE TAMBÉ ES L'ULTIM DESPLAÇAMENT DE LA TEMPORADA. EN UNA TARDA MOLT AGRADABLE JUGUEM EL PARTIT I TAMBÉ SOLS PODEM DESPLAÇAR 7 JUGADORS, LA PUNTUACIÓ VA ESTAR EQUILIBRADA DURANT TOT EL PARTIT, I AL FINAL EL PODEM GUANYAR AMB AQUESTA PUNTUACIÓ ,

CABANABONA 526/33 -  AMETLLERS 559/40

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada