ACTIVITAT SETMANAL

DIMECRES, 1 DE MAIG DE 2013

3a JORNADA CAMPIONAT INDIVIDUAL

AQUEST DIA 1er DE MAIG,  HEM CELEBRAT DE NOU UNA JORNADA DEL CAMPIONAT INDIVIDUAL QUE ORGANITZA LA FEDERACIÓ CATALANA DE BITLLES. AQUESTA JORNADA DEVIA CELEBRAR SE EL DIUMENGE, PERÓ DEGUT AL TEMPS PLUJÓS QUE VAREM TENIR ES VA POSPOSAR PER EL DIA D'AVUI. EN TOTAL HAN PARTICIPAT 35 JUGADORS, ENTRE DONES I HOMES. EL MATI HA ESTAT MOLT AGRADABLE EN QUANT AL TEMPS, I LA JORNADA HA TRANSCORREGUT SENSE CAP INCIDÈNCIA EN CAP DE LES TRES PARTIDES JUGADES.


UNA FOTOGRAFIA DE LA TIRADA

DIVENDRES, 3 DE MAIG, 2013
LLIGA TERRE3S DE LLEIDA, GRUP -B-

AQUEST DIVENDRES A LES VUIT DEL VESPRES JUGUEM EL PARTIT AMB L'EQUIP DEL TORDERA, I QUE EL TENIAM APLAÇAT DE L'ANTERIOR DIVENDRES SUSPÈS PER LA PLUJA. VAREM COMENÇAR PUNTUALMENT EL PARTIT, I DES DE EL PRIMER PARCIAL JA ES VA POSAR A FAVOR NOSTRE I AL FINAL EL VAREM GUANYA AM LA PUNTUACIÓ,

AMETLLERS, 542/37 - TORDERA, 495/32

DISSABTE, 4 DE MAIG, 2013

COPA GENERALITAT

AQUEST DISSABTE A LA TARDA, JUGUEM LA PRIMERA ELEMINATORIA DE LA COPA GENERALITAT, QUE VA TOCAR JUGAR AL NOSTRE CAMP I AMB L'EQUIP DEL TÀRREGA. EL PRIMER DES DOS PARTITS VA ANAR MOLT AJUSTAT EL RESULTAT, ENCARA QUE EL VAREM PERDRE PER TRES PUNTS I EL SEGON PARTIT JA NO VA SORTIR TANT BE PER A NOSALTRES I AQUEST EL PERDÉREM DE 25 PUNTS I PER TANT, JA NO PODEM PASSAR A LA SEGÜENT ELEMINATORIA. EN EL PRIMER PARTIT VAREM TINDRE EL NOSTRE JUGADOR MIQUEL REQUENA QUE VA FER 90 PUNTS.
RESULTAT DELS PARTITS,

1er. PARTIT AMETLLERS, 354/26 - TÀRREGA, 357/26
2on. PARTIT AMETLLERS, 329/23 - TÀRREGA, 354/26  


FOTOGRAFIA DELS DOS EQUIPS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada